Inngår i kampanje
  • CD 3 for 250,-

Beväpna Dig Med Vingar (CD)

Thåström

87,20 8720 Veil. pris 109,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Tre år etter Grammis-vinnende Kärlek Är För Dom (2009) er favorittsvenske Joakim Thåström - tidligere frontmann i punkbandene Ebba Grön og Imperiet, nå solotrubadur med hang til mørke stemninger - tilbake med sitt syvende studioalbum. Første single fra kritikerroste Beväpna Dig Med Vingar var tittelsporet som også åpner albumet, en rytmisk pulserende rockelåt i deilig Nick Cave-landskap. Derfra og ut er det en knallsterk Thåström i svart, drivende og minimalistisk modus som viser seg fram.

Beväpna Dig Med Vingar har elementer til felles med både Kärlek Är För Dom og Skebokvarnsvägen 209 (2005), men føles mer som en forlengelse og forsterkning av hans allerede etablerte uttrykk. Han er fortsatt hudløst ærlig både som selvbiograf og som iscenesetter av andres liv, samtidig som musikken er dystrere og mer industriell.

Beväpna Dig Med Vingar er produsert i Stockholm av Ulf Ivarsson og Thåstrøm selv, mens miksen ble gjort av Michael Ilbert i Berlins legendariske Hansa Tonstudio (David Bowie, Brian Eno, U2). Albumet ble anmeldt til terningkast 6 i Dagsavisen.

Sporliste

  1. Beväpna dig med vingar
  2. Låt dom regna
  3. Smaken av dig
  4. Samarkanda
  5. St Ana katedral
  6. Dansbandssångaren
  7. Nere på maskinisten
  8. Brunkebergstorg
  9. Sluta när jag vill

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Thåström
Label Razzia Bestillingsnummer 7350019916483

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også