Biber: Mystery Sonatas (CD)

Heinrich Ignaz Franz Von Biber

81,75 8175 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. THE JOYFUL MYSTERIES - No. 1 in D minor, "The Annunciation"
  2. No. 2 in A, "Mary's visit to Elizabeth"
  3. No. 3 in B minor, "The Nativity"
  4. No. 4 in D minor, "The Presentation of Jesus in the temple"
  5. No. 5 in A, "The twelve-year-old Jesus in the temple"
  6. THE SORROWFUL MYSTERIES - No. 6 in C minor, "Christ's Agony in the Garden"
  7. No. 7 in F, "The Scourging of Jesus"
  8. B flat: The Crowing with Thorns
  9. A minor: The Carrying of the Cross
  10. No. 10 in G minor: The Crucifixion
  11. THE GLORIOUS MYSTERIES - G: The Resurrection
  12. C: The Ascension
  13. D Minor: The Descent of the Holy Ghost
  14. D: The Assumption of the Virgin
  15. C: The Coronation of the Virgin
  16. Passacaglia in G minor


Format CD Sjanger Klassisk
Antall disker 2 Antall spor 16
Artist Davitt Moroney, Heinrich Ignaz Franz Von Biber, John Holloway, Tragicomedia Orchestra Label Virgin Classics
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0724356206229