Bible Belt (CD)

Diane Birch

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Det er alltid spennende når det dukker opp unge og fremadstormende artister med evne til å revitalisere veletablerte sjangere. Diane Birch er nettopp en slik artist. Med debuten Bible Belt demonstrerer 27-åringen fra Michigan at man selv i ung alder og med ukonvensjonell bakgrunn kan være i besittelse av klassisk popteft i beste forstand.

Birch tilbrakte barndommen i Zimbabwe, Sør-Afrika og Australia, på flyttefot med sine konservative misjonærforeldre. Hun begynte å spille piano allerede syv år gammel, men først da familien vendte tilbake til Portland, Oregon ble hun kjent med populærmusikken. En karriere som barpianist fulgte, til hun på jobb ble "oppdaget" av selveste Prince.

Bible Belt fremstår som et helhetlig popalbum, produsert etter smakfull 70-tallsmal. Resultatet er som en blanding av Elton Johns Tumbleweed Connection og Carole Kings Tapestry, ispedd det beste fra gospel, folk og blues. Legg til solide låtskriverevner og - ikke minst - en stemme like tidløs som den er egenartet, og man sitter igjen med et debutalbum av imponerende kaliber.

Sporliste

 1. Fire Escape
 2. Valentino
 3. Fools
 4. Nothing But A Miracle
 5. Rewind
 6. Rise Up
 7. Photograph
 8. Don´t Wait Up
 9. Mirror Mirror
 10. Ariel
 11. Choo Choo
 12. Forgiveness
 13. Magic View

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Diane Birch
Label S-Curve Records Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 509996282052

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende