Big City Soul Volume 3 (The MGM Story) (CD)

Diverse Soul/Funk

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. I'm Alive With The Love Feeling - Spyder Turner
  2. Street Talk - Tymes (The)
  3. To The Ends Of The Earth - Tony Middleton
  4. I'm Gonna Change - Velours, The
  5. You Just Can't Walk Away, (Love) - Dean Courtney
  6. I Can't Make It Anymore - Spyder Turner
  7. Key To My Happiness, The - Charades
  8. I Got What You Need - Kim Weston
  9. My Heart Took A Licking - Millie Jackson
  10. Everything You Always Wanted To Know About Love - Lou Roberts
  11. I'm Gonna Hold On (To Your Love) - Various Artists
  12. Can't Make It Wihout You - Superiors
  13. At The Top Of The Stairs - Formations, The
  14. Watch Out Girl - Embers
  15. You Fooled Me - Various Artists
  16. You're Just The Kind Of Guy - Kim Weston
  17. We Got Togetherness - Jewels (The) (Soul)
  18. What Would I Do - Tymes (The)
  19. Cry Your Eyes Out - Various Artists
  20. Wanting You - April Stevens
  21. You Just Don't Know - Broadways (The)
  22. Weeping Cup - Charades
  23. Betcha' Can't Change My Mind - Dean Courtney
  24. You Never Know - Johnny Nash
  25. Fool That I Am - Solitaires (The)
  26. You Can Count On Me - Roy Hamilton
  27. Panic Is On, The - Roy Hamilton


Format CD Sjanger Soul
Antall spor 27 Artist Diverse Soul/Funk
Label Goldmine Soul Supply Leverandør Next Stop Distribusjon
Bestillingsnummer GSCD047