Bill Cosby Sings Hooray For The Salvation Army (CD)

Bill Cosby

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sgt. Pepper´s Lonely Hearts Club Band
  2. Sunny
  3. Reach Out I´ll Be There
  4. (I´m A) Road Runner
  5. (I Can´t Get No) Satisfaction
  6. Get Out of My Life, Woman
  7. Hooray For The Salvation Army Band
  8. Funky North Philadelphia
  9. Hold On I´m A Comin´
  10. Ursalena
  11. Time Brings About A Change
  12. Stop, Look & Listen



Format CD Sjanger Komedie
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist Bill Cosby Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer CCL7775.2