Billie's Best (On Verve) (CD)

Billie Holiday

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. What A Little Moonlight Can Do
  2. Foggy Day, A
  3. Come Rain Or Come Shine
  4. Comes Love
  5. He's Funny That Way
  6. Stars Fell On Alabama
  7. Gone With The Wind
  8. They Can't Take That Away From Me
  9. East Of The Sun
  10. Everything I Have Is Yours
  11. Stormy Blues
  12. Speak Low
  13. April In Paris
  14. I've Got My Love To Keep Me Warm
  15. Some Other Spring
  16. All The Way


Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 16
Artist Billie Holiday Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 5139432