Bing! His Legendary Years 1931-1957 (4CD)

Bing Crosby

498,00 49800
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Where The Blue Of The Night Meets The Gold Of The Day
  2. Out Of Nowhere
  3. Just One More Chance
  4. I'm Through With Love
  5. I Found A Million Dollar Baby (In A Five And Ten Cent Store)
  6. At Your Command
  7. I Apologise
  8. Dancing In The Dark
  9. Stardust
  10. Moon Was Yellow (And The Night Was Young)
  11. Two Cigarettes In The Dark
  12. With Every Breath I Take
  13. June In January
  14. Love Is Just Around The Corner
  15. Soon
  16. Down By The River
  17. It's Easy To Remember
  18. Red Sails In The Sunset
  19. Silent Night Holy Night
  20. I Got Plenty O' Nuttin'
  21. I'm An Old Cowhand (From The Rio Grande)
  22. Pennies From Heaven
  23. Fine Romance
  24. Sweet Leilani
Disk 2
  1. Blue Hawaii
  2. Too Marvellous For Words
  3. It's The Natural Thing To Do
  4. Moon Got In My Eyes
  5. Remember Me
  6. Bob White (Whatcha Gonna Swing Tonight)
  7. Don't Be That Way
  8. Swing Low Sweet Chariot
  9. Small Fry
  10. I've Got A Pocketful Of Dreams
  11. Mexicali Rose
  12. You Must Have Been A Beautiful Baby
  13. Wrap Your Troubles In Dreams (And Dream Your Troubles Away) (previously unreleased)
  14. Somebody Loves Me
  15. What's New
  16. Sierra Sue
  17. Trade Winds
  18. Only Forever
  19. New San Antonio Rose
  20. Humpty Dumpty Heart
  21. Deep In The Heart Of Texas
  22. Wait Till The Sun Shines Nellie
  23. When My Dreamboat Comes Home
  24. White Christmas
  25. Easter Parade
Disk 3
  1. Be Careful It's My Heart
  2. Adeste Fidelis (O Come All Ye Faithful)
  3. Moonlight Becomes You
  4. Sunday Monday Or Always
  5. Mississippi Mud/I Left My Sugar Standing In The Rain
  6. Pistol Packin' Mama
  7. I'll Be Home For Christmas
  8. San Fernando Valley
  9. Close The Door Joe We're Making A Disc (previously unreleased)
  10. Swinging On A Star
  11. I Love You
  12. I'll Be Seeing You (rehearsal glimpse)
  13. I'll Be Seeing You (previously unreleased)
  14. On The Atchison Topeka And The Santa Fe
  15. Song Of The Fifth Marines (previously unreleased)
  16. There'll Be A Hot Time In The Old Town Of Berlin Tonight (Wh
  17. Don't Fence Me In
  18. My Baby Said Yes (Yip Yip De Hootie)
  19. Mine
  20. Accentuate The Positive
  21. Road To Morocco
  22. You Belong To My Heart (Now And Forever)
  23. It's Been A Long Long Time
  24. Too-Ra-Loo-Ra-Loo-Ral (That's An Irish Lullaby)
  25. I Can't Begin To Tell You
  26. Day By Day
  27. MacNamara's Band
  28. South America Take It Away
Disk 4
  1. Alexander's Ragtime Band
  2. Spaniard That Blighted My Life
  3. Whiffenpoof Song
  4. Now Is The Hour (Maori Farewell Song)
  5. But Beautiful
  6. Galway Bay
  7. Far Away Places
  8. Sing Soft Sing Sweet Sing Gentle
  9. Dear Hearts And Gentle People
  10. Chattanoogie Shoeshine Boy
  11. Play A Simple Melody
  12. Sam's Song (The Happy Tune)
  13. Harbour Lights
  14. Autumn Leaves
  15. Silver Bells
  16. Getting To Know You
  17. Gone Fishin' (live)
  18. In The Cool Cool Cool Of The Evening
  19. Watermelon Weather
  20. Thanks For The Memory
  21. Around The World (In Eighty Days)
  22. Softly As In A Morning Sunrise
  23. Gigi
  24. Where The Blue Of The Night (Meets The Gold Of The Day)


Utgitt 1993 Format 4CD
Sjanger Jazz Antall spor 101
Artist Bing Crosby Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer MCA10887