Biography - Best Of (2CD Limited Edition)

Lisa Stansfield

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Change
  2. Someday (I'm Coming Back)
  3. This Is The Right Time
  4. The Real Thing
  5. People Hold On - Feat. Coldcut
  6. In All The Right Places
  7. So Natural
  8. Time To Make You Mine
  9. Live Together
  10. Little Bit Of Heaven
  11. Set Your Loving Free
  12. Let's Just Call It Love
  13. Never, Never Gonna Give You Up
  14. These Are The Days Of Our Lives [With Queen & George Michael]
  15. Down In The Depths
  16. All Woman
  17. All Around The World
Disk 2
  1. Change [Knuckles Mix]
  2. Never, Never Gonna Give You Up [Knuckles Mix]
  3. People Hold On [Dirty Rotten Scoundrels Mix]
  4. The Line [Black Science Orchestra Mix]
  5. 8-3-1 [David Morales Club Mix Long Intro]
  6. Never Gonna Fall [Junior Vasquez Mix]



Utgitt 2003 Format 2CD Limited Edition
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Lisa Stansfield
Label Arista US Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0828765022224