Biography - Best Of (CD)

Lisa Stansfield

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Change
  2. Someday (I´m Coming Back)
  3. This Is The Right Time
  4. The Real Thing
  5. People Hold On [feat. Coldcut]
  6. In All The Right Places
  7. So Natural
  8. Time To Make You Mine
  9. Live Together
  10. Little Bit Of Heaven
  11. Set Your Loving Free
  12. Let´s Just Call It Love
  13. Never, Never Gonna Give You Up
  14. These Are The Days Of Our Lives [with Queen / George Michael]
  15. Down In The Depths
  16. All Woman
  17. All Around The World


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Lisa Stansfield
Label Arista US Leverandør Import
Bestillingsnummer ARI10616.2