Bird Songs at Eventide (CD)

Eric Coates

109,00 10900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Amy Woodforde-Finden, Antony Howell, Arthur A. Penn, Arthur F. Tate, Cécile Chaminade, Charles Wakefield Cadman, Eric Coates, Frances Allitsen, George Whitefield Chadwick, Haydn Wood, Hermann Löhr, Josephine McGill, Liza Lehmann, Mark Brown, May Hannah Brahe, Oley Speaks, Robert White, Roger Quilter, Sir Arthur Sullivan, Sir Granville Bantock, Stephen Hough, Teresa Del Riego, Vincent O'Brien, Wilfred Sanderson
Label Hyperion Bestillingsnummer CDH55156
  1. Birdsongs at Eventide
  2. Duna
  3. At dawning, 'I love you', Op. 29/1
  4. L' anneau d'argent
  5. Song to the seals
  6. The Fairy tree
  7. The Lost chord
  8. Kashmiri Love Song (Less than the dust)
  9. Till I wake
  10. No. 1, Drink to me only with thine eyes (wds Jonson)
  11. No. 2, Now sleeps the crimson petal (wds. Tennyson)
  12. O dry those tears!
  13. Sylvia
  14. Ah moon of my delight (tenor solo)
  15. Allah
  16. Bless this house
  17. Thanks be to God
  18. Roses of Picardy
  19. God be with our boys tonight
  20. Smilin' through
  21. Little grey home in the West
  22. Bonnie wee thing
  23. The Lord is my Light
  24. Somewhere a voice is calling
  25. Roses of Picardy