Birth Of A Legend (2CD)

Ray Charles

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. I Love You I Love You
  2. Confession Blues
  3. Alone In This City
  4. Can Anyone Ask For More
  5. Let's Have A Ball
  6. Rockin' Chair Blues
  7. If I Give You My Love
  8. Can't You See My Darling
  9. This Love Of Mine
  10. How Long Blues
  11. Blues Before Sunrise
  12. Sentimental Blues
  13. You'll Never Miss The Water
  14. Ain't That Fine
  15. Don't Put All Your Dreams In One Basket
  16. Sittin' On Top Of The World
  17. I've Had My Fun
  18. See See Rider
  19. What Have I Done
  20. Honey Honey
  21. She's On The Ball
Disk 2
  1. Th' Ego Song
  2. Late In The Evening Blues
  3. Someday
  4. I'll Do Anything But Work
  5. I Wonder Who's Kissing Her Now
  6. All To Myself
  7. Lonely Boy
  8. Baby Let Me Hold Your Hand
  9. I'm GLad For Your Sake
  10. Baby Won't You Please Come Home
  11. Kissa Me Baby
  12. Hey Now
  13. Snow Is Falling
  14. Misery In My Heart
  15. Let Me Hear You Call My Name
  16. Why Did You Go
  17. I'm Wondering And Wondering
  18. Walkin' And Talkin'
  19. Guitar Blues
  20. Back Home


Utgitt 2004 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 41 Artist Ray Charles
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer EBNY8001.2