Inngår i
  • CD OPPTIL 40%

Blå dag (CD)

Hellbillies

159,20 15920 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Det er alltid en merkedag når det kommer ny musikk fra Hellbillies, og de siste 30 årene har det blitt mange slike. 10. september slipper Aslag og Lars Haavard Haugen og resten av bandet det som blir deres tolvte studioalbum.

I Hellbillies´ tekstunivers har det alltid vært rom for hverdags-refleksjoner, god historiefortelling og ømme kjærlighetsviser. På det nye albumet «Blå dag» finner vi alt dette i rikt monn, med tekster signert Arne Moslåtten, Tom Roger Aadland og Finn Tokvam.

Fire av sangene på albumet er allerede ute på EP'en «I eksil på Sundrehall», som ble sluppet i begynnelsen av 2020. EP-slippet markerte starten på bandets lange og meget utsolgte jubileumsturné «30 år på vegen», som de akkurat rakk å legge ut på før en viss pandemi satte en tung fot på bremsen for alt av konserter. For et band som er vant til å befinne seg mer på landeveien enn hjemme, ga året i det minste god tid til å ferdigstille albumet «Blå dag».

Den nye låta "Orienteringstabbe" er et godt eksempel på den gode historiefortelling som Hellbillies har gjort til sitt varemerke, og en låt som "Shangri-la", vil nok få alle par i publikum til å trekke litt nærmere hverandre. Albumets mektige avslutningsspor, «Når alt er sagt og gjort» kan fort bli stående som en solid ny milepæl i bandets diskografi. Det låter fett, stort og strøkent, og minner oss på hvorfor dette bandet er en evig livefavoritt her til lands.

Albumet "Blå dag" inneholder ni låter og er produsert av Lars Haavard Haugen, mikset av Michael Ihlbert og mastret av Ryan Smith (Sterling Sound, Nashville TN).
Sporliste
  1. Deg Og Meg I Kveld
  2. Blå Dag
  3. Orienteringstabbe
  4. Vestlending Med Høgdagard
  5. Stjerneskot
  6. Shangri-La
  7. Leve Som En Prins
  8. Den Store Reisa
  9. Når Alt Er Sagt Og Gjort
Lyttespor
Produktfakta
Utgitt 2021 Reutgitt 2021
Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 9
Artist Hellbillies Bestillingsnummer 0602438444007