Black Cat - Gonna Shake This Shack Tonight (CD)

Tommy Collins

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Campus Boogie
  2. Black Cat
  3. That's the Way Love is
  4. Smooth Sailin'
  5. Let Down
  6. You Gotta Have a License
  7. Let Me Love You
  8. You Better Not Do That
  9. Untied
  10. I Always Get a Souvenir
  11. Whatcha Gonna Do Now
  12. I Love You More and More Each Day
  13. Love-A-Me, S'il Vous Plait
  14. You're For Me
  15. I'll Be Gone
  16. I'm Just Here To Get My Baby Out of Jail
  17. It's Nobody's Fault But Yours
  18. All of the Monkey's Aint In the Zoo
  19. Wait a Little Longer
  20. What Kind of Sweetheart Are You
  21. A Love is Born
  22. Heart's Don't Break
  23. You Belong In My Arms
  24. It Makes No Difference Now
  25. I Guess I'm Crazy
  26. O Mary Don't You Weep
  27. Oklahoma Hills
  28. I Got Mine
  29. Back Cat (Stereo)
  30. Think it Over Boys


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 30 Artist Tommy Collins
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD16897