Black Coffee (CD)

Al Kooper

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. My Hands Are Tied
  2. Am I Wrong
  3. How My Ever Gonna Get Over You
  4. Going, Going, Gone
  5. Keep It to Yourself
  6. Get Ready
  7. Imaginary Lover
  8. Green Onions - (live)
  9. Another Man´s Prize
  10. Childish Love
  11. Got My Ion Hue
  12. Just for a Thrill
  13. Comin´ Back in a Cadillac - (live)
  14. .(I Want You To) Tell Me the Truth



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Al Kooper
Label Favored Nations Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FN25202