Black Eye Blues (CD)

Lewd Acts

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Know Where To Go
  2. Wide Black Eyes
  3. Night-Crawlers
  4. You Don'T Need Me
  5. I Don't Need You
  6. Who Knew the West Coast Could Be So Cold
  7. Penmanship Sailed
  8. Young Lovers Old Livers
  9. Rot Gut Charlie
  10. My Father Was a Locomotive
  11. Nowhere To Go


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Lewd Acts
Label Deathwish Inc. Leverandør Import
Bestillingsnummer DWI93