Black Sheep (2CD)

Julian Cope

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Come The Revelation
  2. It's Too Late To Turn Back Now
  3. These Things I Know
  4. Psychedelic Odin
  5. Blood Sacrifice
  6. Shipwreck Of St. Paul
Disk 2
  1. All The Blowing-Themselves-Up Motherfuckers (Will Realise Th
  2. Feed My Rock 'N' Roll
  3. Dhimmi Is Blue
  4. Black Sheep's Song
  5. I Can Remember This Life



Utgitt 2008 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Julian Cope
Label Diverse Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer HH23