Blame It On Rio - Brazil Broadcast 1990 (CD)

Bob Dylan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Subterranean Homesick Blues
  2. Lay Lady Lay
  3. All Along The Watchtower
  4. Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again
  5. Highway Revisited
  6. You're A Big Girl Now
  7. Seeing The Real You At Last
  8. It Takes A Lot To Laugh, It Takes A Train To Cry
  9. Ballad Of Hollis Brown
  10. Maggie's Farm
  11. Mr Tambourine Man
  12. One Too Many Mornings
  13. The Lonesome Death Of Hattie Carroll
  14. Blowin' In The Wind
  15. Everything Is Broken
  16. Tight Connection To My Heart
  17. Political World


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Bob Dylan
Label Chrome Dreams Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer ZCCD036