Blame It On The Boogie (CD)

The Yum Yums

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Come On Come On
  2. Your Biggest Fan
  3. Good Boy
  4. I Hate You
  5. Forever
  6. She´ll Come Around
  7. You Can´t Hurt Me
  8. Prince Of Dorkness
  9. Here Comes Summer
  10. I Wish You Could See Me Now
  11. It´s Gonna Be A Hit!
  12. Boogie Fever
  13. Ready or Not
  14. Waste My Time



Format CD Sjanger Rock
Antall spor 14 Artist The Yum Yums
Label Big Dipper Records Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer BDRCD021