Blaze Foley's 113th Wet Dream (CD)

Gurf Morlix

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Americanaveteran covrer kulthelt med fenomenalt resultat.

Gurf Morlix er en nestor innen amerikansk rootsmusikk, med udiskutabelt talent som grovrøstet sanger, låtskriver, multi-instrumentalist og produsent. Fyren er kanskje ikke så kjent på egen hand, men har en rekke profilerte samarbeidspartnere på CV-en - han jobbet for eksempel tett med Lucinda Williams i 11 år, blant annet som produsent på hennes Lucinda Williams og Sweet Old World. Hans første makker var dog Texas-trubaduren Blaze Foley, og med nydelige Blaze Foley´s 113th Wet Dream hyller Gurf sin avdøde kompis som ble skutt og drept i 1989, bare 39 år gammel.

Det vidunderlige albumet inneholder 15 av Foleys originallåter hentet fra skiver som i hovedsak ble utgitt etter det tragiske dødsfallet og som er lite kjente utenfor de mest hardbarka americana-kretsene. Blodig urettferdig, selvfølgelig, all tid Blaze leverte sjelfull, ærlig og rørende countryfolk som fortjente et større publikum enn han fikk. Gurfs versjoner av sangene er tilsvarende følsomme, enten det dreier seg om lengtende ballader som "If I Could Only Fly" (tidligere covret av Merle Haggard), godlynte traller som "Big Cheeseburgers And Good French Fries" eller mørkere, mer rocka materiale ("Down Here Where I Am", "In The Misty Garden").

Sporliste

 1. Baby Can I Crawl Back To You
 2. Big Cheeseburgers and Good French Fries
 3. Clay Pigeons
 4. If I Could Only Fly
 5. No Goodwill Stores In Waikiki
 6. For Anything Less
 7. Oh Darlin'
 8. Picture Cards
 9. Down Here Where I Am
 10. Oooh Love
 11. Small Town Hero
 12. Rainbows and Ridges
 13. Blaze Foley's 113th Wet Dream
 14. In the Misty Garden / I Shoulda Been Home With You
 15. Cold Cold World

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Gurf Morlix
Label Rootball Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 7350050360610

Anmeldelser