Block Out The Sirens Of This Lonely World (2CD)

Chip Taylor

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Block Out The Sirens of This Lonely World
  2. Never Said Goodbye
  3. God Bless Norwegians
  4. Get Me Back Even Again
  5. Hey Vinnie
  6. Intro
  7. North Caucasus Fight Club
  8. That's How I Love You Tonight
  9. It Wasn't Me It Wasn't You
  10. Pretty Good Order (Human Beings)
  11. The Last Video
  12. Tears From An Old Yonkers Child
  13. 5
  14. Better Put My Glasses On (Radio mix)
Disk 2
  1. Broken Down Bicycles
  2. Better Put My Glasses On
  3. Ukrainian Girls
  4. Is That The Final Take?


Utgitt 2013 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Chip Taylor
Label Rootsy Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 7350050360771