Blonde Bombshell (CD)

Betty Hutton

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Anything You Can Do (With Howard Keel)
  2. Arthur Murray Taught Me Dancing In A Hurry
  3. Banana Boat
  4. Blue Skies
  5. A Bushel & A Peck (With Perry Como)
  6. Doctor, Lawyer, Indian Chief
  7. Doin´ It The Hard Way
  8. Doin´ What Comes Natur´lly
  9. Don´t Tell Me That Story
  10. His Rocking Horse Ran Away
  11. I Got The Sun In The Morning
  12. I Wake Up In The Morning Feeling Fine
  13. I Wish I Didn´t Love You So
  14. It Had To Be You
  15. It´s Oh So Quiet!
  16. Murder He Says
  17. Now That I Need You
  18. Orange Coloured Sky
  19. Poppa, Don´t Preach To Me
  20. Rumble, Rumble, Rumble
  21. The Sewing Machine
  22. She´s A Lady (With Perry Como)
  23. Stuff Like That There
  24. They Say It´s Wonderful (With Howard Keel)
  25. What Do You Want To Make Those Eyes At Me For?
  26. You Can´t Get A Man With A Gun


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Betty Hutton
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ASY5624.2