Blood On The Dance Floor - History In The Mix (CD)

Michael Jackson

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Blood On The Dance Floor
  2. Morphine
  3. Superfly Sister
  4. Ghosts
  5. Is It Scary
  6. Scream Louder (Flyte Tyme remix) - Janet Jackson
  7. Money (fire island radio edit)
  8. 2 Bad (Refugee Camp mix) - Wyclef Jean
  9. Stranger In Moscow (Tee's in-house club mix)
  10. This Time Around (D.M. radio mix)
  11. Earth Song (Hani's club experience)
  12. You Are Not Alone (classic club mix)
  13. History (Tony Moran's history lesson)



Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 13
Artist Michael Jackson Label Epic
Leverandør Sony Bestillingsnummer 4875002