Blood On The Tracks (The Cover Album) (CD)

Blood On The Tracks (The Cover Album) (CD)

Mary Lee's Corvette

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Tangled Up In Blue
  2. Simple Twist Of Fate
  3. You're A Big Girl Now
  4. Idiot Wind
  5. You're Gonna Make Me Lonesome When You Go
  6. Meet Me In The Morning
  7. Lily Rosemary And The Jack Of Hearts
  8. If You See Her Say Hello
  9. Shelter From The Storm
  10. Buckets Of Rain


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Mary Lee's Corvette
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BN132.2