Blown To Smithereens: The Best Of (CD)

The Smithereens

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Beauty And Sadness
  2. Strangers When We Meet
  3. Blood And Roses
  4. In A Lonely Place
  5. Behind The Wall Of Sleep
  6. Only A Memory
  7. House We Used To Live In
  8. Drown In My Own Tears
  9. Girl Like You
  10. Blue Period
  11. Blues Before And After
  12. Yesterday Girl
  13. Top Of The Pops
  14. Too Much Passion
  15. Miles From Nowhere
  16. Time Won't Let Me


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist The Smithereens
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CAP31481.2