Blue Clear Sky (CD)

George Strait

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Blue Clear Sky
  2. Carried Away
  3. Rockin' With Arms Of Your Memory
  4. She Knows When You're On My Mind
  5. I Ain't Never Seen No On Like You
  6. I Can Still Make Cheyenne
  7. King Of The Mountain
  8. Do The Right Thing
  9. I'd Just As Soon Go
  10. Need I Say More
  11. Check Yes Or No


Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist George Strait
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MCAN114282