Blue Eyes Crying In The Rain (CD)

Willie Nelson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Blue Eyes Crying in the Rain
  2. Healing Hands of Time
  3. Undo the Right
  4. You Wouldn't Cross the Street to Say Goodbye
  5. Crazy
  6. The Ghost
  7. Ten with a Two
  8. And So Will You My Love
  9. I've Just Destroyed the World
  10. Any Old Arms Won't Do


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Willie Nelson
Label Gusto Bestillingsnummer IMRGUS595.2