Blue Öyster Cult (CD)

Blue Öyster Cult

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Transmaniacon M. C.
  2. I'm On The Lamb But I Ain't No Sheep
  3. Then Came The Last Days Of May
  4. Stairway To The Stars
  5. Before The Kiss, A Redcap
  6. Screams
  7. She's As Beautiful As A Foot
  8. Cities On Flame With Rock And Roll
  9. Workshop Of The Telescopes
  10. Redeemed
  11. Donovan's Monkey - (previously unreleased, demo)
  12. What Is Quicksand? - (previously unreleased, demo)
  13. Fact About Sneakers, A - (previously unreleased, demo)
  14. Betty Lou's Got A New Pair Of Shoes - (previously unreleased, demo)



Utgitt 1972 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 14
Artist Blue Öyster Cult Label Columbia
Leverandør Sony Bestillingsnummer 5099750223420