Blue Streak (CD)

Luther Allison

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. All The King's Horses
  2. What Have I Done Wrong
  3. Big City
  4. Move From The 'Hood
  5. What's Going On In My Home
  6. I Believe In You
  7. Watching You
  8. Walking Papers
  9. Think With Your Heart
  10. You Don't Know
  11. Should I Wait
  12. Midnight Creeper


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 12
Artist Luther Allison Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer ALL514834.2