Bluegrass 1971 (CD)

Mac Wiseman

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Wabash Cannonball
  2. I Wonder How The Old Folks Are At Home
  3. Me & Bobby McGee
  4. Liberty
  5. Four Walls Around Me
  6. I´ll Still Write Your Name In The Sand
  7. Blue Birds Are Singing For Me
  8. Sweet Heart You Done Me Wrong
  9. Will You Be Loving Another Man
  10. I´ll Be All Smiles Tonight
  11. All I Have To Offer You Is Me
  12. Are You Wahsed In The Blood
  13. Jimmy Brown The News Boy
  14. Mac Wiseman On The History Of Bluegrass
  15. Prisoner´s Song


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Mac Wiseman
Label Rural Rhythm Leverandør Import
Bestillingsnummer RRY1059.2