Blues Blues Blues (CD)

Jimmy Rogers All Stars

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Blow Wind Blow - (featuring Jeff Healey)
  2. Blues All Day Long - (featuring Eric Clapton)
  3. Trouble No More - (featuring Mick Jagger/Keith Richards)
  4. Bright Lights Big City - (featuring Taj Mahal)
  5. Ev´ry Day I Have The Blues - (featuring Lowell Fulson)
  6. Sweet Home Chicago - (featuring Stephen Stills)
  7. Don´t Start Me To Talkin´ - (featuring Mick Jagger/Keith Richards)
  8. That´s All Right - (featuring Eric Clapton)
  9. Ludella - (featuring Taj Mahal)
  10. Goin´ Away Baby - (featuring Mick Jagger/Keith Richards)
  11. Worried Life Blues - (featuring Stephen Stills)
  12. Gonna Shoot You Right Down (Boom Boom) - (featuring Robert Plant/Jimmy Page/Eric Clapton)



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 12
Artist Jimmy Rogers All Stars Label Atlantic
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0075678314827