Blues'll Make You Happy Too! - Compilation (Remastered) (CD)

Roomful Of Blues

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Poverty (previously unreleased)
  2. Comeback, The
  3. Just Like Dynamite
  4. I'm Just Your Fool
  5. Standing Here At The Crossroads
  6. If You Know It
  7. Baby, Baby, Baby
  8. She'll Be So Fine
  9. Back On Front Street
  10. He Knows The Rules
  11. Loan A Helping Hand
  12. Jeep's Blues
  13. That's My Life
  14. Shake Rattle And Roll (live, previously unreleased) - Big Joe Turner


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 14
Artist Roomful Of Blues Label Rounder
Leverandør Import Bestillingsnummer ROUP611589.2