Bobby Rydell Salutes The Great Ones / Rydell At The Copa (CD)

Bobby Rydell

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Mammy
  2. That Old Black Magic
  3. All Of You
  4. Frenesi
  5. April Showers
  6. Everything´s Coming Up Roses
  7. There´s a Rainbow ´Round My Shoulder
  8. This Could Be the Start of Something Big
  9. So Rare
  10. Wrap Your Troubles In Dreams
  11. Birth of the Blues, The
  12. Nice Work If You Can Get It
  13. A Lot of Living To Do
  14. Sway
  15. That Old Black Magic
  16. Medley
  17. Homesick That´s All
  18. Old Man River
  19. Don´t Be Afraid (To Fall In Love)
  20. Mammy
  21. Bless Them All/Bill Bailey



Utgitt 1961 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Bobby Rydell
Label Collector's Choice Leverandør Import
Bestillingsnummer COLC21112.2