Bodies And Minds (CD)

Great Lake Swimmers

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Songs For The Angels
  2. Let's Trade Skins
  3. When It Flows
  4. Various Stages
  5. Bodies And Minds
  6. To Leave It Behind
  7. Falling Into The Sky
  8. Imaginary Bars
  9. I Saw You In The Wild
  10. I Could Be Nothing
  11. Long Into The Evening



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Great Lake Swimmers
Label Nettwerk Records Leverandør Import
Bestillingsnummer NTW30933.2