Body Talk Pt. 1 (CD)

Robyn

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Det er visse fordeler med å drive sitt eget plateselskap, en av dem er at man kan gi ut den musikken man selv vil, når man selv vil. Robyn, grunnlegger av og sjef for Konichiwa Records, utnytter friheten til fulle med tre albumutgivelser i 2010.

Body Talk Pt. 1 utgjør det første knippet låter, åtte i tallet, og inspirasjonen fra klubbmusikken er tydelig både i låtmateriale og valg av samarbeidspartnere. Tromsø-gutta i Röyksopp, som brukte Robyns vokal på 2009-singlen "The Girl And The Robot", gjengjelder tjenesten på "None Of Dem", hvor Robyn synger om uinteressante folk over fengende, stakkato rytmer i Missy Elliott-gata. På "Fembot" leverer hun robotrap, autotune og linjer som "I gotta lotta automatic booty applications" og "I'm a very scientifically advanced hot mama" - komplett umulig å mislike. Landsmannen Kleerup har hatt fingrene i "Dancing On My Own", Diplo har produsert "Dance Hall Queen" og Klas Åhlund fra Teddybears dukker også opp.

Fra åpningslåta "Don't Fucking Tell Me What To Do", til albumet overraskende nok avsluttes med en versjon av den tradisjonelle sangen "Jag Vet En Dejlig Rosa", er artisten Robyns utfyllende motsetninger tydelige. Musikken er overveiende elektronisk, men blir aldri kald, og hennes enorme vilje til eksperimentering sidestilles med en oppriktig kjærlighet til popmusikken hun vokste opp med.

Sporliste

  1. Don´t Fucking Tell Me What To Do
  2. Fembot
  3. Dancing On My Own
  4. Cry When You Get Older
  5. Dance Hall Queen
  6. None Of Dem - feat. Röyksopp
  7. Hang With Me (acoustic)
  8. Jag Vet En Dejlig Rosa

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 8 Artist Robyn
Label Konichiwa Leverandør Import
Bestillingsnummer ISLB001441302.2

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende