Body Talk Pt. 3 (CD)

Robyn

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Tredje del i Robyns makeløse Body Talk-trilogi, åpenbart noe av det beste som ble gitt ut av popmusikk i 2010, hvis ikke - samlet sett - det aller beste. Denne gang begynner festen med "Indestructible" i drivende god partyversjon, repetitive synther og romantiske tekstlinjer om hverandre - dette er altså uptempo-varianten av låta som avsluttet Body Talk Pt. 2. Deretter får vi fire spor til, alle helt nye til denne utgivelsen og alle fengende som fy, spretne og så klare for dansegulvet at de nærmest tripper i startblokka.

At svenske Robyn skulle bli den ukronede dronningen av alle verdens klubber i 2010 hadde vel neppe noen våget å tippe på slutten av 90-tallet, men sånn kan det altså gå når man beholder integriteten og tør å utvikle et talent som åpenbart var der helt fra starten av. Hun har blitt en ustoppelig hitmaskin som lager electropop både for de kresne og for massene, i seg selv eksepsjonelt, samtidig som hun balanserer det übercoole med det sårbare.

Sporliste

  1. Indestructible
  2. Get Myself Together
  3. Time Machine
  4. Call Your Girlfriend
  5. Stars 4-Ever

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 5 Artist Robyn
Label Konichiwa Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5099994963120

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende