Bombs For Food, Minds For Freedom (CD)


249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Intro
  2. Sold Out World
  3. The Plague We´ve Become
  4. Born Addicted
  5. Spitting at the Remains
  6. Come All and Blow Your Brains Out
  7. Laugh Ourselves to Death
  8. Caught Up in Everyday
  9. Let Them Eat Bombs
  10. Our Relief
  11. Towards the End
  12. Massacre of Man


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Rifu
Label Go Kart Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer GK118CD