Bone Palace Ballet (CD)


249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Is It Progression If A Cannibal Uses A Fork
  2. Lexington (Joey Pea-Pot With A Monkey Face)
  3. Bulls Make Money Bears Make Money Pigs Get Slaughtered
  4. Letter From Janelle
  5. I Didn't Say I Was Powerful I Said I Was A Wizard
  6. Teeth The Size Of Piano Keys
  7. Life Is A Perception Of Your Own Reality
  8. If I Cut My Hair Hawaii Will Sink
  9. Intensity In Ten Cities
  10. Undertaker's Thirst For Revenge Is Unquenchable The (The Fin


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Chiodos
Label Equal Vision Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EVR141CD


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende