Bootleg Vol. III: Live Around The World (2CD)

Johnny Cash

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. So Doggone Lonesome
  2. I Walk The Line
  3. Get Rhythm
  4. Country Boy
  5. I Still Miss Someone
  6. Cotton Fields
  7. I Walk The Line
  8. Luther's Boogie
  9. Impersonations
  10. Rock Island Line
  11. The Rebel--Johnny Yuma
  12. Introduction Pete Seeger
  13. Big River
  14. Folsom Prison Blues
  15. I Still Miss Someone
  16. Rock Island Line
  17. Don't Think Twice, It's Alright
  18. I Walk The Line
  19. Ballad Of Ira Hayes
  20. Keep On The Sunny Side
  21. Big River
  22. Wreck Of The Old 97
  23. Tennessee Flat Top Box
  24. Remember The Alamo
  25. Cocaine Blues
  26. Jackson
  27. Long-Legged Guitar Pickin Man
  28. Ring Of Fire
  29. Daddy Sang Bass
Disk 2
  1. Introduction President Richard M. Nixon
  2. A Boy Named Sue
  3. Five Feet High And Rising
  4. Pickin Time
  5. Wreck Of The Old 97
  6. Lumberjack
  7. Jesus Was A Carpenter
  8. What Is Truth
  9. (There ll Be) Peace In The Valley (For Me)
  10. He Turned The Water Into Wine
  11. Were You There (When They Crucified My Lord)
  12. Daddy Sang Bass
  13. The Old Account
  14. Sunday Morning Comin Down
  15. The Prisoner's Song
  16. That Silver Haired Daddy Of Mine (G. Autry-J. Long)
  17. City Of New Orleans
  18. Ragged Old Flag
  19. One Piece At A Time
  20. Hey Porter
  21. There You Go
  22. Give My Love To Rose
  23. (Ghost) Riders In The Sky
  24. I'm Just An Old Chunk Of Coal


Utgitt 2011 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 53 Artist Johnny Cash
Label Columbia/Legacy Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0886979303324