Boots, Balls & Velvet (CD)

Finn Wang

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
For mange er nok Finn Wang mest kjent fra Erik og Kriss-låta "Det e'kke meg, det er deg", Landeplagen fra 2008 hvor han synger refrenget. Men den dype stemmen har faktisk underholdt publikum lenge før det, i over 40 år har Finn spilt med bandet Empty Souls.
Boots, Balls & Velvet er likevel hans debutalbum som soloartist, og det har blitt en vakker samling sanger. Fra åpningssporet "Never Be Anyone Else But You" (Rick Nelson), via "Folsom Prison Blues" (Johnny Cash) og "By The Time I Get To Phoenix" (Glen Campbell), til det drømmende sistesporet "Dream A Little Dream Of Me" (The Mamas & The Papas); dette er country-svisker og pop-evergreens som favner bredt. Samtlige låter er arrangert med stor respekt for originalmaterialet, samtidig som Wangs personlige preg tydelig kommer frem.

Førstesinglen fra albumet er "The Last Farewell", en av Roger Whittakers signaturmelodier, som gikk til #1 og var på listene i et halvt år i 1976.

Sporliste

 1. Never Be Anyone Else But You
 2. Folsom Prison Blues
 3. Sixteen Tons
 4. Both Sides Now
 5. By The Time I Get To Phoenix
 6. Bye Bye Love
 7. Teenage Idol
 8. Green Green Grass Of Home
 9. Ruby, Don´t Take Your Love To Town
 10. Raining In My Heart
 11. The Most Beautiful Girl
 12. The Last Farewell
 13. Dream A Little Dream Of Me

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Finn Wang
Label Mariann Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5051865565925

Anmeldelser