Boxed (8CD)


Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. English Summer
  2. Belinda
  3. Take Me To Your Heart
  4. She's Invisible Now
  5. Your Time Will Come
  6. Caveman Head
  7. Never Gonna Cry Again
  8. All The Young (People Of Today)
  9. Sing Sing
  10. Revenge
  11. Le Sinestre (bonus track)
  12. Heartbeat Heartbeat (bonus track)
  13. Never Gonna Cry Again (live/bonus track)
  14. 4/4 In Leather (bonus track)
  15. Take Me To Your Heart (live/bonus track)
Disk 2
  1. Love Is A Stranger
  2. I've Got An Angel
  3. Wrap It Up
  4. I Could Give You (A Mirror) - Y
  5. Walk
  6. Sweet Dreams (Are Made Of This)
  7. Jennifer
  8. This Is The House
  9. Somebody Told Me
  10. This City Never Sleeps
  11. Home Is Where The Heart Is (bonus track)
  12. Monkey Monkey (bonus track)
  13. Baby's Gone Blue (bonus track)
  14. Sweet Dreams (Are Made Of This) (hot mix/bonus track)
  15. Love Is A Stranger (Coldcut mix/bonus track)
  16. Satellite Of Love (previously unreleased/bonus track)
Disk 3
  1. Here Comes The Rain Again
  2. Regrets
  3. Right By Your Side
  4. Cool Blue
  5. Who's That Girl
  6. First Cut
  7. Aqua
  8. No Fear No Hate No Pain (No Broken Hearts)
  9. Paint A Rumour
  10. You Take Some Lentils And You Take Some Rice (bonus track)
  11. ABC (Freeform) (bonus track)
  12. Plus Something Else (bonus track)
  13. Paint A Rumour (long version/bonus track)
  14. Who's That Girl (live/bonus track)
  15. Here Comes The Rain Again (live/bonus track)
  16. Fame (previously unreleased/bonus track)
Disk 4
  1. Would I Lie To You
  2. There Must Be An Angel (Playing With My Heart)
  3. I Love You Like A Ball And Chain
  4. Sisters Are Doin' It For Themselves - Eurythmics & Aretha Franklin
  5. Conditioned Soul
  6. Adrian
  7. It's Alright (Baby's Coming Back)
  8. Here Comes That Sinking Feeling
  9. Better To Have Lost In Love (Than Never To Have Loved At All
  10. Grown Up Girls (bonus track)
  11. Tous Les Garcons Et Les Filles (bonus track)
  12. Sisters Are Doin' It For Themselves (ET mix/bonus track) - Eurythmics & Aretha Franklin
  13. Would I Lie To You (ET mix/bonus track)
  14. Conditioned Soul (live/bonus track)
  15. Hello I Love You (previously unreleased/bonus track)
Disk 5
  1. Missionary Man
  2. Thorn In My Side
  3. When Tomorrow Comes
  4. Last Time
  5. Miracle Of Love
  6. Let's Go
  7. Take Your Pain Away
  8. Little Of You
  9. In This Town
  10. I Remember You
  11. When Tomorrow Comes (extended version/bonus track)
  12. Thorn In My Side (extended version/bonus track)
  13. Missionary Man (extended version/bonus track)
  14. When Tomorrow Comes (live acoustic/previously unreleased/bonus track)
  15. Revenge 2 (Rooftops/bonus track)
  16. My Guy (previously unreleased/bonus track)
Disk 6
  1. Beethoven (I Love To Listen To)
  2. I've Got A Lover (Back In Japan)
  3. Do You Want To Break Up
  4. You Have Placed A Chill In My Heart
  5. Shame
  6. Savage
  7. I Need A Man
  8. Put The Blame On Me
  9. Heaven
  10. Wide Eyed Girl
  11. I Need You
  12. Brand New Day
  13. Beethoven (I Love To Listen To) (extended philharmonic version/bonus track)
  14. Shame (dance mix/bonus track)
  15. I Need A Man (macho mix/bonus track)
  16. I Need You (live/previously unreleased/bonus track)
  17. Come Together (previously unreleased/bonus track)
Disk 7
  1. We Too Are One
  2. King And Queen Of America
  3. My My Baby's Gonna Cry
  4. Don't Ask Me Why
  5. Angel
  6. Revival
  7. You Hurt Me (And I Hate You)
  8. Sylvia
  9. How Long
  10. When The Day Goes Down
  11. Precious (bonus track)
  12. See No Evil (bonus track)
  13. King And Queen Of America (dance mix/bonus track)
  14. Angel (choir version/bonus track)
  15. Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me (previously unreleased/bonus track)
Disk 8
  1. 17 Again
  2. I Saved The World Today
  3. Power To The Meek
  4. Beautiful Child
  5. Anything But Strong
  6. Peace Is Just A Word
  7. I've Tried Everything
  8. I Want It All
  9. My True Love
  10. Forever
  11. Lifted
  12. Beautiful Child (acoustic/previously unreleased/bonus track)
  13. 17 Again (acoustic/previously unreleased/bonus track)
  14. I Saved The World Today (acoustic/previously unreleased/bonus track)
  15. Something In The Air (previously unreleased/bonus track)



Utgitt 2005 Format 8CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 125 Artist Eurythmics
Label RCA Leverandør Import
Bestillingsnummer RCVE674136.2