Bread Butter/Big Beat (CD)

The Newbeats

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Bread And Butter
  2. Bye Bye Love
  3. Shoop Shoop Song (It's In Her Kiss)
  4. There Oughta Be A Law ('Bout The Stuff I Saw)
  5. So Fine
  6. Pink Dally Rue
  7. Everything's Alright
  8. Patent On Love
  9. I'm Blue (The Gong Gong Song)
  10. Tough Little Buggy
  11. Thou Shall Not Steal
  12. Ain't That Lovin' You Baby
  13. I Can't Hear You No More
  14. Bees Are For The Birds The Birds Are For The Bees
  15. Mother In Law
  16. Break Away (From That Boy)
  17. Baby Let's Play House
  18. Great Balls Of Fire
  19. Poison Pen
  20. Hey O Daddy O
  21. Find Ya Somewhere Else To Eat Your Crackers
  22. Better Watch Your Step
  23. Natural
  24. Human Kindness
  25. Shake Hands And Come Out Crying (bonus track)
  26. Too Sweet To Be Forgotten (bonus track)


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 26 Artist The Newbeats
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD1006


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende