Break Of Day (CD)

Karin Krog & Steve Kuhn

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
I 2014 markerer prisbelønte, uforliknelige Karin Krog et halvt århundre som plateartist. Steve Kuhn og Krog jobbet første gang sammen i 1974, og med Break Of Day slipper de sin fjerde plate sammen. Albumet, som ble spilt inn i New York, gjestes av Lew Soloff på trompet og Eric Alexander på tenorsaksofon. Foruten en del kjent repertoar, får vi også originalkomposisjoner av Kenny Dorham, Thelonious Monk, Billy Strayhorn og Bob Dorough - samt en strålende versjon av Carla Bleys "Break Of Day In Molde".

Karin Krog (f. 1937) er et av de helt store navnene i norsk jazz. Allerede i 1969 ble hun utropt til "verdens beste jazzsangerinne" av jazztidsskriftet Down Beat, og gjennom et helt liv har Karin stått fremst i utviklingen; hun har turnert verden over, samarbeidet og sunget med mange av verdens fremste jazzmusikere, og hun holder fortsatt stand med stadig nye prosjekter og utgivelser.

Steve Kuhn (f. 1938) er en legendarisk amerikansk jazzpianist kjent for sitt sofistikerte og lyriske spill, en velrennomert plateproduksjon, og samarbeid med storheter som John Coltrane, Stan Getz, Kenny Dorham og Art Farmer. De siste tiårene har han viet mest oppmerksomhet til sin egen trio, Steve Kuhn Trio, og han har besøkt og opptrådt i Norge en rekke ganger.

Sporliste

 1. I'm Old Fashioned
 2. Break of Day in Molde
 3. The Folks Who Live on the Hill
 4. Scandia Skies
 5. How Do You Keep the Music Playing
 6. The Way You Look Tonight
 7. Love Came on Stealthy Fingers
 8. Thank You For Everything
 9. You Do Something To Me
 10. Little Butterfly (Pannonica)
 11. Did I Remember
 12. Trane
 13. Time's Getting Tougher Than Tough
 14. Everytime We Say Goodbye

Produktfakta

Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Karin Krog, Karin Krog & Steve Kuhn
Label Meantime Records Bestillingsnummer MR22