Breakdown: Live Recordings 1973 (CD)

Old And In The Way

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Introduction
  2. Home Is Where The Heart Is
  3. Down Where The River Bends
  4. On And On
  5. Hobo Song
  6. Old And In The Way Breakdown
  7. Til The End Of The World Rolls Round
  8. Panama Red
  9. You'll Find Her Name Written There
  10. Kissimmee Kid
  11. Goin' To The Races
  12. Midnight Moonlight
  13. Working On A Building
  14. Muleskinner Blues
  15. Pig In A Pen
  16. Drifting Too Far From The Shore
  17. Jerry's Breakdown
  18. Wild Horses
  19. Blue Mule


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Country, Rock Antall disker 1
Antall spor 19 Artist David Grisman, Jerry Garcia, Old And In The Way
Label Import Bestillingsnummer ACTD28.2