Breaking Down The Walls Of Heartache: The Best Of (CD)

Johnny Johnson & The Bandwagon

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Breakin' Down The Walls Of Heartache
  2. When Love Has Gone Away
  3. Let's Hang On
  4. Stoned Soul Picnic
  5. I Ain't Lyin'
  6. Baby Make Your Own Sweet Music
  7. On The Day We Fall In Love
  8. Dancing Master
  9. I Wish It Would Rain
  10. You Blew Your Cool And Lost Your Fool
  11. Are You Ready For This
  12. People Got To Be Free
  13. Don't Let It In
  14. You
  15. Girl From Harlem
  16. Sweet Inspiration
  17. In The Bad Bad Old Days (Before You Loved Me)
  18. United We Stand
  19. Sally Put Your Red Shoes On
  20. Mr Tambourine Man
  21. Blame It (On The Pony Express)
  22. Gasoline Alley Bred
  23. High And Dry
  24. Music To My Heart


Utgitt 2008 Reutgitt 2008
Format CD Sjanger Soul
Antall disker 1 Antall spor 24
Artist Johnny Johnson & The Bandwagon Label Ace
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CDKEND307