Brewing Up With Billy Bragg (2CD Remastered)

Billy Bragg

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. It Says Here
  2. Love Gets Dangerous
  3. The Myth Of Trust
  4. From A Vauxhall Velox
  5. The Saturday Boy
  6. Island Of No Return
  7. St. Swithin´s Day
  8. Like Soldier´s Do
  9. This Guitar Says Sorry
  10. Strange Things Happen
  11. A Lover Sings
Disk 2
  1. It Must Be A River
  2. Won´t Talk About It
  3. Talking Wag Club Blues
  4. You Got The Power
  5. The Last Time
  6. Back To The Old House
  7. A Lover Sings (Alternative Version)
  8. Which Side Are You On? (Between The Wars EP)
  9. It Says Here (Between The Wars EP)
  10. Between The Wars (Between The Wars EP)
  11. World Turned Upside Down (Between The Wars EP)



Utgitt 2006 Format 2CD Remastered
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Billy Bragg
Label Cooking Vinyl Leverandør Playground
Bestillingsnummer COOKCD303