Britten: Chamber Works (CD)

Benjamin Britten

79,50 7950 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. (I'm Just Thinking About) Cooling Out
  2. Let's Make Love
  3. Sad Eyes
  4. Mighty Good People
  5. I'm Glad to Be Back
  6. Nothing Says I Love You Like I Love You
  7. Dream World
  8. Are You Lonely Tonight
  9. The Best Love I Ever Had
  10. Would You Mind?
  11. Don't Be an Island
  12. Tell Me Girl (Why It Has to End)
  13. Reach Out for Me
  14. We've Got This Feeling Again
  15. Angel Face
  16. The Best Love I Ever Had


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Benjamin Britten
Label Hyperion Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer CDH55225