Britten: Choral Works (CD)

Anthony Howell

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Procession
  2. Wolcom Yole!
  3. There is no rose
  4. That youngë child; Balulalow
  5. As dew in Aprille
  6. This little Babe
  7. Interlude (harp)
  8. In freezing Winter night
  9. Spring carol
  10. Adam lay i-bounden
  11. Recession
  12. Missa brevis in D, Op. 63
  13. A Hymn to the Virgin
  14. A Hymn of St Columba, 'Regis regum rectissimi'
  15. Deus in adjutorium meum
  16. Jubilate Deo in E flat


Utgitt 1986 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Anthony Howell, Benjamin Britten, David Hill, James O'Donnell, Mark Brown, Sioned Williams, Westminster Cathedral Choir
Label Hyperion Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer CDA66220