Broadcast From The Plant - Live Radio Broadcast 1974 (CD)

Ry Cooder

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Police Dog Blues
  2. F.D.R. In Trinidad
  3. If Walls Could Talk
  4. Tamp ´Em Up Solid
  5. Ax Sweet Mama
  6. Billy The Kid
  7. Vigilante Man
  8. How Can A Poor Man Stand Such Times And Live
  9. Tattler
  10. Comin´ In On A Wing And A Prayer
  11. Alimony
  12. Teardrops Will Fall
  13. I´m A Pilgrim


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Ry Cooder
Label Chrome Dreams Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer AACD0123