Broadcasting (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. One Hour Mama
  2. Dump That Chump
  3. OBG Why Me Blues
  4. Mind Your Own Business
  5. Evil Hearted Me
  6. If It Had Been A Dog
  7. It Seemed Like Such A Good Idea At The Time
  8. Ragtime Rag
  9. Miz Thing
  10. Is You Is Or Is You Ain´t My Baby?
  11. Twisted Mind Blues
  12. Dr. Blues
  13. Nobody´s Fool
  14. Don´t Treat Your Man Like A Dog
  15. You´d Better Fly Right
  16. It´s Alright For A Man To Cry
  17. Shake The Dew Off The Lily



Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Saffire
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ALL514811.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende