Broken Bells (CD)

Broken Bells

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Duoen bestående av The Shins-frontmann James Mercer og Danger Mouse, sistnevnte best kjent fra Gnarls Barkley og for Jay-Z/Beatles-mashupen The Grey Album, debuterer med selvtitulerte Broken Bells. De to har hatt stor suksess på hver sin kant, og etter at de møttes på Roskilde i 2004 ble det klart at beundringen var gjensidig. Fire år senere slo de sine musikalske pjalter sammen, og resultatet av samarbeidet foreligger her i form av ti låter som blander lo-fi indiepop med sampleverdige trommespor, lett funk og diverse elektroniske lyder. Danger Mouse understreker Mercers suverene melodisans med snirklende synthlyder og utsøkte trommespor, mens utstrakt bruk av blant annet akustisk gitar forankrer låtene i poptradisjonen.

Den vidunderlige åpningslåta "The High Road" er som en hakket mer elektronisk Shins-perle, hvor piano og vokalharmonier i samspill med retrosynther utgjør en varm og melankolsk helhet. "Your Head Is On Fire" går fra kosmisk vestkystrock til Beatles-hyllest, mens fengende "The Ghost Inside" og "Mongrel Heart" byr på albumets tydeligste beats.

Mercer og Mouse er ingen ueffen kombinasjon. Slettes ikke.

Sporliste

  1. High Road
  2. Vaporize
  3. Your Head Is On Fire
  4. Ghost Inside, The
  5. Sailing To Nowhere
  6. Trap Doors
  7. Citizen
  8. October
  9. Mongrel Heart
  10. Mall And The Misery, The

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Broken Bells
Label Columbia Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0886976561024

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende